onsdag 23. oktober 2013

Pasta med laks

Ingredienser (4 personer)

600 g laksefilet, uten skinn og bein
4 pors pasta
3 dl matfløte
2 dl parmesanost
2 ss basilikum, frisk salt

Tilbehør

grønnsaker


Framgangsmåte

  • Kok pasta på pakken.
  • Skjær laks i terninger på ca. 2 cm og krydre med litt salt.
  • Ha matfløte i en kasserolle og gi den et oppkok.
  • Ha i revet parmesan og rør godt om.
  • Vend lakseterningene i sausen så de er dekket og legg på lokk.
  • Ta kasserollen vekk fra varmen og la laksen stå og trekke i ca. 2 minutter.
  • Strimle Basilikum og rør inn ved servering.

Server pasta med laks og saus over, og gjerne med kokte grønnsaker til.

Tips: Istedet for parmesan kan du prøve med vanlig ost, noen spiseskjeer pesto eller en mindre mengde blåmuggost.

Velbekomme. :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar