mandag 20. januar 2014

Wok med kylling og nudler

Ingredienser:

1 rød paprika
½ squash
1 boks med bambusskudd
1 purre
1 vårløk
200 g brokoli
200 g kylling
Woksaus (for eksempel fra Santa Maria)
½ boks med kokosmelk
250 g nudler
Salt
Pepper
Olje

Framgangsmåte:

Skjær alle grønnsakene i tynne strimler.

Skjær kyllingstykkene i små biter. Ha litt olje i en varm wok eller en alminnelig stekepanne og tilsett karry.

Tilsett deretter alle grønnsakene samt bambus og la dem steke i 5 minutter ved høy varme. Stek kyllingbitene i en gryte eller en annen wok med olje

Kok nudlene etter anvisningen på pakken. Kokosmelk, woksaus og kyllingbitene has i pannen med grønsakene og smak til med salt og pepper.
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar